Graphic design > De Meiden van KLUTS

Papa - vanaf 2017
De Meiden van KLUTS

De Meiden van KLUTS zijn twee vriendinnen die beiden een passie hebben voor gezond eten. Dit wilden ze met iedereen delen en tegelijkertijd mensen bewust te maken van wat ze het beste kunnen eten om gezond en energiek door het leven te gaan. ?Hiervoor hebben zij een kookboek gemaakt met de titel Gezond eten moet een feestje zijn.

Ik ben destijds gevraagd om een logo voor hen te maken.

Na meerdere pogingen om de essentie van het nog te maken kookboek vast te leggen in een logo, is het uiteindelijk gelukt met bovenstaand logo. Er zit de nodige vrolijkheid in door de confetti en tekening van een garde, maar het serieuze van het gezond-eten-onderwerp komt terug in het gebruik van duidelijke, redelijk strakke lettertypes.

Het logo is, nadat ik het heb afgerond, echter aangepast met o.a. een andere garde en drukkere lettertypes, waardoor het hier getoonde logo afwijkt van het logo dat op hun website staat. Het logo is vervolgens weer deels gewijzigd op hun boek, maar deze wijzigingen zijn verder niet overgenomen en die versie van het logo is dan ook verder niet meer in gebruik.

Opdrachtgever:De Meiden van KLUTS
Gebruikt:In gewijzigde vorm
In gebruik:Ja: www.DeMeidenvanKLUTS.nl