Webdesign > Instapservice

Instapservice.nl - informatieve website over een dienstverlening van BCS HRM & Salarisadministratie
Instapservice.nl

BCS HRM & Salarisadministratie heeft in eigen beheer Delta HRP ontwikkeld; een softwarepakket voor het voeren van de salaris- en HRM-administratie van organisaties in het gehele Nederlandse mkb. Hierbij zijn in de loop der jaren verschillende modules ontwikkeld die klanten kunnen afnemen als er in de organisatie behoefte aan is. Denk hierbij aan urenregistratie of ziekteregistratie.

Door vraag vanuit de markt is men hiernaast enkele jaren geleden met de BCS Instapservice gestart. Deze dienstverlening is voor ondernemingen die (nog) geen gebruik willen maken van de uitgebreide functionaliteiten van Delta HRP, maar zekerheid willen van een correcte salarisadministratie en -verwerking.
De klant levert maandelijks enkel de zogenaamde mutaties in de salarisadministratie aan via het nieuwe online portaal BCS Online en BCS verzorgt de rest van de salarisadministratie. De klant ontvangt vervolgens de loonstroken en alle overige benodigde documenten.

Omdat de BCS Instapservice een grote doelgroep heeft, is hiervoor een website gemaakt waar alle informatie over de dienstverlening eenvoudig te vinden is.